team

jouw team  

op Terschelling

Maaike en Maud: jouw team op Terschelling

Voor buurman & de rooij zijn gevoel, gezondheid en geestelijk welzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

‘Mens sana in corpore sano’, ofwel het aloude gezegde ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’.

 

Met onze 5 daagse therapieretraite krijg je de tijd en de ruimte om stil te staan bij wat voor jou echt belangrijk is in je leven. Je bent er helemaal tussenuit om te reflecteren over jouw essentie. Vrij van de dagelijkse hectiek, de beslommeringen en de sociale verplichtingen zodat jij je volledig kunt concentreren. 


Bij het therapeutisch behandelen van je probleem nemen we dan ook je eet-, beweeg- en slaappatronen mee. Door dit alles in één compacte en intensieve 5 daagse therapieretraite aan te bieden los je snel en effectief je mentale probleem op en herstelt je lichaam én geest. buurman & de rooij helpt je de "eigen" oplossing te vinden zodat je de regie over je eigen leven herneemt.   

ZO IS HET GEKOMEN

Maart 2015 vindt er een telefoongesprek plaats tussen Maaike, in de duinen van Terschelling, en Maud, in Rotterdam. Ze besluiten om een weekend samen weg te gaan en te brainstormen over een therapie retraite op Terschelling…….

buurman&derooij therapieretraite

Als je toe bent aan een reset . Als je verlangt naar rust in je hoofd en de drukke wereld achter je te  laten. Als je ruimte zoekt en een natuurlijke omgeving om jezelf te zijn. Dan is het tijd om tijd te maken voor de therapieretraite. Ontspannen, verzorgd worden en inspirerende activiteiten om weer beter te worden.

volg ons ook op

facebook
twitter
LinkedIn
#therapieretraite

buurman & de rooij

jan ruijglaan 31

8881 EZ  West-Terschelling


bel 06 - 24 38 00 67

mail contact@therapieretraite.nl


KvK 71895116

BTW NL001144899B98

 © 2015 buurman & de rooij vof powered by one.com