stoppenmetroken

.

ivm Covid19 alleen individuele retraite mogelijk

van-je-rookverslaving-af-retraite op Terschelling

In deze 5-daagse therapieretraite krijg je inzicht in hoe de rookverslaving werkt, waarom die vat op jou heeft gekregen en hoe je er van af komt. Persoonlijk, individueel en dus maatwerk. Je gaat 5 dagen intensief en gefocust met je verslaving aan de gang. Je wordt niet gehinderd door je vaste omgeving met de ingesleten gewoontes en patronen. Niemand die hier commentaar heeft op jouw proces. De stress, onrust en dagelijkse zorgen blijven aan de wal achter…..


THERAPIE

De therapiesessies die je krijgt om jou van je rookverslaving af te helpen zijn individueel.                   

Jij bent een uniek persoon met je eigen geschiedenis en ervaring. Waarom heeft de verslaving nu juist vat gekregen op jou? Wat is voor jou helpend om voorgoed van de verslaving af te zijn? Dit zijn heel persoonlijke processen die maatwerk vereisen. En natuurlijk de veiligheid van een vertrouwde 1 op 1 setting, dit hoef je dus niet met de groep te delen.


GROEPSSESSIES

Met de groep krijg je de algemene informatie over de verslaving. Wat doet het met je lichaam en welke stoffen zijn verantwoordelijk voor je geestelijke verslaving.                                        

Je bent in een groep gelijkgestemden, je snapt elkaar, zit in hetzelfde proces en zo kun je elkaar ondersteunen. Zelfs mensen die niet zo van groepen zijn, hebben gemerkt dat dit toch heel waardevol en ondersteunend is.


LEEFSTIJL

Omdat er zich in je lichaam allerlei processen gaan afspelen is het belangrijk aandacht te hebben voor je leefstijl. Je wilt je rookverslaving natuurlijk niet gaan vervangen door iets als teveel eten en snoepen. Daarom hebben we aandacht voor beweging, natuurbeleving en ontspanning. Je kunt wat je bij ons meekrijgt meteen toepassen in jouw dagelijks leven. 


RETRAITE

Terwijl jij je volledig kunt bezighouden met jouw proces, zorgen wij dat het je aan niets ontbreekt. Tijdens deze retraite wordt er voor je gekookt dat het een lieve lust is. Vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal. Je verblijft in een luxe accommodatie met sauna en zwembad.


5 DAGEN VOLLEDIG VERZORGD

De 5-daagse van-je-rookverslaving-af-retraite is meer dan compleet. Alles zit er bij inbegrepen. Naast de 5 dagen educatie, individuele therapie, groepssessies, leefstijllessen, vers bereide maaltijden en luxe accommodatie krijg je nog meer:

  • De bootovertochten met op de heenreis een lunchpakket,
  • Bagagevervoer
  • Electrische huurfiets
  • Koffie/thee en andere heerlijke versnaperingen
  • Een belangrijk souvenir
  • Recreatieve activiteiten 
  • En vooruit,… ook nog wat vrije tijd 


TARIEF

Kosten: € 2.950,- incl. 21% BTW voor particulier.

Heb je vragen over het arrangement bel Maud de Rooij 06 – 24380067.


MEEDOEN

via contact@buurman-derooij.nl. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met de betalingsvoorwaarden.

Je inschrijving is definitief als je betaling binnen is.

Maaike Buurman is aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH. De kosten van de therapie kun je geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen afhankelijk van de voorwaarden van je zorgverzekeraar. Informeer naar de mogelijkheden binnen je (aanvullende) polis.

Let wel: de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Houd er ook rekening mee dat collectief afgesloten polissen anders kunnen uitbetalen dan particulier afgesloten polissen. De factuur krijg je voor aanvang van de therapieretraite op Terschelling toegezonden, waarna je deze ter declaratie kunt aanbieden bij de zorgverzekeraar.

buurman&derooij therapieretraite

In 5 dagen stoppen met roken gecombineerd met beweging, heerlijke biologische voeding en genieten van Terschelling!